Annikas BarnOmsorg 

 

 

  Ett privat familjedaghem (pedagogisk omsorg) i Jakobsberg

 

Ansökan

Om du är intresserad av att placera ditt barn hos oss vänder du dig till Järfälla Kommun, telefon 08-580 285 00.

Du ansöker om plats hos oss via Järfälla Kommuns hemsida http://www.jarfalla.se/sjalvservice/sjalvservice/e-tjanster/forskola-pedagogisk-omsorg-fritidshem-och-fritidsklubb.html (e-legitimation krävs). Känner du dig osäker angående ifyllandet, så hjälper vi till om du kontaktar oss. Innan du väljer att placera ditt barn hos oss bör du först göra ett besök i vårt familjedaghem (pedagogisk omsorg) och bilda dig en uppfattning om oss.  Du är välkommen att boka en tid med oss på 070-7631008 vardagar 06:30-17:30.

 

Barnomsorg på obekväm arbetstid

Vistelsetids-/Schemaändring

Vistelsetids-/Schemaändring görs på Järfälla Kommuns hemsida (e-legitimation krävs). Vid frågor angående schema kontakta oss.

Taxa

Järfälla Kommuns maxtaxa gäller hos oss.

  

Köregler

För aktuell information om kön till oss vänder du dig till Järfälla Kommun, men du är alltid välkommen att ringa oss och höra dig för hur platssituationen ser ut. Vi vet normalt vilka barn som står i kö och vilka som skall sluta. Det vi inte alltid känner till är om Kommun fått in en syskonförtur eller annan förtur under dagen.  Som förälder kan det alltid vara bra att både checka med oss och Kommun vad som gäller. Kön bygger normalt på ansökningsdatum.