Annikas BarnOmsorg AB

 

 

  Ett privat familjedaghem (pedagogisk omsorg) i Jakobsberg

 

 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer som krävs om du vill jobba hos oss som heltids-/timanställd

 

Arbetsuppgifter

Vår verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Som barnskötare arbetar du för en trygg och säker miljö som lockar barnen till lek och lärande. I samarbete med arbetslaget genomför du den pedagogiska verksamheten. Du arbetar med alla rutinsituationer, så som måltider, barnens dagliga hygien, på-/avklädning, städning, etc.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som har barnskötarutbildning, har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete med barn ser vi det som meriterande. 

Du skall ha lätt för att samarbeta, men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du har god social förmåga och trivs med att jobba utomhus delar av dagen. 

Då våra medarbetare arbetar måndag-fredag på schema med arbetstider mellan klockan 06.30-17.30 söker vi dig som kan arbeta mellan dessa tider.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. 

Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt. Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdandedatum (se länk längst ned på sidan)..

Till din ansökan bifogar du ett personligt brev, CV samt löneanspråk. Ansökan skickar du till annikasbarnomsorg@hotmail.com

Välkommen med din ansökan.

 

För att arbeta/verka hos oss samt inom barnomsorgen krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Mer information om detta hitta du här. Blankett för begäran om utdrag finner du här.